Hur man skapar ett dokument i Microsoft Word 2007

August 21

Microsoft Word 2007, en del av Microsofts Office, ger grundläggande ordbehandlings förmågor samt; som funktioner som gör att du kan skapa mer avancerade dokument. Oavsett din nivå eller dokument behöver du kan skapa ett dokument i Word 2007 med hjälp av programmet "Ribbon". Office Ribbon innehåller alla formaterings och verktyg för att skapa i Word. Du hittar den längst upp på skärmen. Det är den bred meny som sträcker sig över Word-fönstret.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Word 2007.

2 Klicka på knappen "Microsoft Office" i övre hörnet av menyfliksområdet.

3 Klicka på "Ny" för att öppna fönstret Nytt dokument.

4 Klicka på en mall i den vänstra panelen i fönstret Nytt dokument. Dina alternativ inkluderar "Blank" och "Senaste", "Installerade mallar" och "Mina mallar." Du kan också välja från en mängd olika Microsoft Office Online mallkategorier. Word bygger det nya dokumentet på mallen du väljer.

5 Klicka på en specifik typ av dokument i den mellersta panelen. Till exempel, om du väljer "Blank" och "Senaste" från listan mallar, alternativ inkluderar "Tomt dokument" och "nytt blogginlägg."

6 Klicka på "Skapa" för att skapa ett dokument i Microsoft Word 2007.

Tips

  • När du har skapat det nya dokumentet, använd menyfliksområdet för att anpassa den. Sidlayoutsfliken kan du justera inställningar som marginalstorlek och sidorientering. Home taggen innehåller alternativ för att ändra typsnitt och radavstånd. Sätt ger dig möjlighet att lägga till bilder, rubriker, sidfötter och sidnummer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com