Hur man avslöjar BCC i Outlook

May 2

Hur man avslöjar BCC i Outlook


Hemlig kopia eller Bcc i Outlook kan du skicka ett e-postmeddelande till flera personer samtidigt blockera kontaktuppgifter till mottagare som är förtecknade i fältet Hemlig kopia. Hemlig kopia funktionen döljer kontaktnamn och e-post av någon som anges i fältet Hemlig kopia av e-postmeddelandet. Ta bort Bcc fältet skär ner på mängden skräp på toppen av e-postmeddelandet. Bcc är inte en ofta använd funktion men är bra för business e-post. Bcc kan du hålla personliga kontaktuppgifter människor konfidentiella. Detta hjälper dig att undvika att behöva återskapa en separat e-post för varje kontakt.

Instruktioner

Avslöjar BCC för Outlook 2007

1 Öppna ett nytt e-postmeddelande i Outlook 2007 genom att klicka på "Ny" -knappen. Välj "E-postmeddelande" i rullgardinsmenyn.

2 Klicka på knappen "Alternativ" som finns högst upp i e-postmeddelandet. Detta kommer att visa genvägar som är tillgängliga för den del av e-postalternativ.

3 Välj "Visa hemlig kopia" i avsnittet Fält. Detta kommer att lägga till Bcc fältet till e-postrubriken.

Avslöjar Hemlig kopia för Outlook 2002/2003 använder Outlook

4 Öppna ett nytt e-postmeddelande i Outlook genom att klicka på "Ny" -knappen i huvudsektionen. Detta kommer att dra upp ett e-postmeddelande ruta.

5 Klicka på "Visa" knappen högst upp i e-postmeddelandet. Detta kommer att visa menyalternativen tillgängliga för vyn i Outlook.

6 Klicka på "Bcc Field" i rullgardinsmenyn. Fönstret stängs och Hemlig kopia fältet kommer att vara synlig i e-posthuvudsektionen.

Avslöjar Bcc för Outlook 2002/2003 använder ordet

7 Öppna ett nytt e-postmeddelande i Outlook genom att klicka på "Ny" knappen längst upp på sidan precis under alternativet filen.

8 Klicka på "nedåtpilen" bredvid knappen Alternativ. Klicka inte på knappen alternativ själv.

9 Välj "Bcc" från rullgardinsmenyn. Menyn kommer att stängas och fältet Hemlig kopia finns nu i fältet Hemlig kopia.

Tips

  • Följ samma steg för att ta bort fältet Hemlig kopia från din e-post.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com