Hur man Centrera en rullgardins i HTML

February 11

När du skapar en webbplats, placering av bilder, text och andra objekt, såsom drop-down menyer, är mycket viktig för funktionaliteten på din webbplats. Om du har en webbplats layout som kräver din rullgardinsmenyn länkar till vara centrerad i mitten på sidan, kan du centrera objektet genom att göra en snabb redigera till din befintliga HTML-sida. Att redigera sidan, måste du vara relativt bekant med HTML-kodning och vet var i dokumentet du har placerat koden för rullgardinsmenyn.

Instruktioner

1 Öppna HTML-dokument i en editor, såsom anteckningsblock, eller ett HTML program som Dreamweaver.

2 Leta reda på rullgardinsmenyn i avsnittet "<body>" av koden. Om du använder en CSS (cascading style sheet) rullgardinsmenyn kod, kommer det att finnas två områden kod i din HTML-sida. Den första delen av koden ligger i CSS del av koden, och den andra delen av koden är i kroppen av din HTML. Kroppen sektionen är den del som du behöver för att hitta till centrum din meny.

3 Skriv in "<center>" (utan citattecken) precis innan HTML-kod som anger rullgardinsmenyn.

4 Rulla ner tills du hittar "</>" tagg som innebär slutet på rullgardinsmenyn kod. Skriv in "</ center>" (utan citattecken) för att förhindra att andra objekt från centre förutom rullgardinsmenyn.

5 Spara HTML-dokument och ladda upp den till din webbplats för att kontrollera och se till att rullgardinsmenyn är nu centrerad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com