Hur man installerar Star Wars Battlefront 2

January 9

Utvecklat av Pandemic Studios och släpptes till PC, är Microsoft Xbox och Sony PlayStation 2 av Lucasarts på 31 okt 2005 Star Wars Battlefront II en first-person shooter spel som låter dig ta del i massiva strider i Star Wars universum, som erbjuder förmågan att spela som sådana kämpar som rebeller, stormtrupper, robot droider och lasersviftande Jedi. Medan konsolversionerna kräver helt enkelt sätta in skivan och spela kräver PC-versionen av spelet som ska installeras på datorn innan du spelar.

Instruktioner

1 Sätt in cd-skivan i datorn.

2 En startskärmen visas på skärmen. Klicka på "Installera" för att fortsätta. Om launcher inte visas, gå till "Desktop" öppna "Den här datorn" och dubbelklicka på ikonen för cd-rom, som ska se ut ikonen Star Wars Battlefront II. Bärraketen ska komma upp.

3 Följ instruktionerna på skärmen för att fortsätta installationsprocessen. Förutom grundinstallationen, har du möjlighet att "Anpassad installation" där du väljer vad skivan installeras på din dator. Klicka på "Hjälp" på startskärmen om det uppstår problem.

Tips

  • Den Stars Wars Battlefront II bruksanvisningen rekommenderar att du stänger alla andra program, inklusive virusskydd innan du installerar spelet.
  • Enligt Lucasarts kundsupport sida, måste du vara inloggad som användare med administratörsbehörighet för att installera spelet. Dessutom kräver installation 3,77 GB hårddiskutrymme samt ytterligare 500 MB för att möjliggöra spel sparar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com