Hur man återställa ett bläck Chip

October 15

Bläckpatroner kan kosta dig en massa pengar, särskilt när man måste byta ut dem på en frekvent basis. Att skära ner kostnaden, kan du fylla den gamla patronen och återanvända den. De flesta av skrivarna används hemma är programmerad att känna igen att en ny patron har satts in i skrivaren. Men ibland måste man tvinga skrivaren till att erkänna att patronen har fyllts och är färdig för användning genom att återställa bläck chip.

Instruktioner

1 Köpa en bläck chip resetter, som är en liten plastverktyg består av flera stift. Den tter sänder signaler till patronen. Samtidigt köper denna produkt, se till att den är kompatibel med din skrivare patron modell.

2 Fylla patronen med hjälp av en refill kit. Instruktionerna om påfyllning kommer tillsammans med satsen.

3 Håll patronen i en uppochnedvänd position. Kontrollera att frigöringshålen på kassetten pekar uppåt. Ta nu chipet tter i den andra handen på ett sätt som lysdioden pekar uppåt. Sätt alla stift på tter i hålen på patronchip.

4 Håll stiften på tter in i patronchip i tre till fem sekunder eller tills du hittar ljuset vänder sig till fast grönt sken. Patronen återställs efter det blir grönt.

5 Sätt patronen tillbaka i skrivaren och köra några utskrifter för att se om det skrivs ut normalt. Om det inte skrivs ut normalt, prova hela proceduren en annan tid.

Tips

  • Efter några påfyllnad, kommer utskriftskvaliteten börja sjunka. Vid denna tidpunkt, är det inte rekommenderat att fylla och återställa patronen eftersom du inte kommer att kunna få högkvalitativa utskrifter. I dessa fall, köpa en ny patron.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com