Hur Uppdatera My Zwinky

March 21

Hur Uppdatera My Zwinky


Du kan skapa en icke-animerad film avatar som speglar din personliga utseende och livsstil i en nätgemenskap som kallas Zwinky. Medlemmar kan ändra sin Zwinky ögonfärg, hudfärg, humör, klädstil och mycket mer. Ibland medlemmar gör misstag, till exempel välja fel färg kombinationen för en outfit, i färd med att försöka skapa den perfekta leta efter en Zwinky, men du kan göra korrigeringar.

Instruktioner

1 Tillgång Zwinky officiella hemsida och logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "garderob" -fliken för att ändra din Zwinky utseende. Välj ett objekt under "Utseende", "kläder", "Tillbehör" eller "Fler" flikar för att styla din Zwinky. När du har valt varje objekt, klicka på "Spara ändringar".

3 Återgå till någon av flikarna i en garderob och välja en annan post om du inte gillar hur din Zwinky ser ut. Klicka på "Spara ändringar" efter varje tillsats för att uppdatera din Zwinky utseende.

4 Klicka på "Surprise Me" för att omedelbart uppdatera din Zwinky utseende. Denna webbplats funktionen automatiskt genererar pre-anpassade kläder och tillbehör till din Zwinky utan att behöva klicka på "Spara ändringar" efter varje garderob förändring.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com