Felsökning en HP Photosmart 4200

March 13

Felsökning en HP Photosmart 4200


HP Photosmart 4200, precis som alla andra skrivare, kan uppleva ett pappersstopp, vilket gör utskriftsjobb kommer till ett fullständigt stopp. Normalt ett felmeddelande kommer upp på datorns skärm som talar om ett pappersstopp har inträffat. Du måste se till att du tar bort eventuella fastnat pappersbitar, liksom små strimlor av papper från insidan av skrivaren för att undvika fler pappersstopp inom en snar framtid. Ibland skrivaren inte kommer att ha en pappersstopp, men damm och skräp på rullarna kommer att orsaka dem att utnyttja.

Instruktioner

1 Ta allt papper ur skrivarens pappersfack. Om du ser någon fastnat papper i facket genom att försiktigt dra det ur matarrullarna.

2 Stäng av skrivaren och dra ur nätsladden. Ta bort skrivarens bakre luckan genom att trycka på fliken på vänster sida.

3 Ta bort eventuellt fastnat papper från rullarna. Vrid varje rulle att se till att inga små bitar av papper har fastnat i dem.

4 Öppna skrivarens frontluckan och ta bort allt löst papper. Vrid varje rulle för att kontrollera små bitar av papper.

5 Öppna bläckpatronsluckan och flytta patronhållaren manuellt. Leta efter eventuella pappersbitar längs vägen för vagnen.

6 Rengör skrivarens valsar med en mikrofiberduk och destillerat vatten. Vänta 15 minuter för rullarna att torka, sedan stänga alla skrivarens dörrar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com