Så här kontrollerar toner transport på en HP PSC 2210

March 19

HP PSC 2210 är en allt-i-ett-skrivare som fungerar med hjälp av två bläckpatroner. Vagnen kontakter på patronen kan bli smutsig med användning. När detta händer, kontrollera vagnen och rengör kontakterna. Om detta inte löser problemet genom att försöka ändra skrivarens bläck för att se om du kan skriva ut.

Instruktioner

1 Öppna skrivarens framsida för att exponera skrivarpatroner. När du öppnar dörren, kommer skrivaren placera vagnen i mitten av enheten så länge den är påslagen. Lyft försiktigt skrivarpatroner ur vagnen, vilket gör att du vidrör inte kontakterna eller bläckmunstyckena.

2 Doppa en bomullstuss i destillerat vatten och rengör kontakterna på skrivarpatroner och vagnen. När bomullspinne blir smutsig, kassera den och få en ny svabb.

3 Låt komponenterna torka i fem minuter innan återmontering. Om patroner eller vagnen fortfarande är våt när du sätter ihop, kan korrosion uppstå och förstöra din skrivare.

4 Installera om bläckpatroner till din skrivare. Du kommer att känna dem snäpper på plats när de är korrekt installerade.

5 Stäng luckan på skrivaren och låta vagnen att justera sig själv. Det kan skriva ut en inriktnings ark och skapa en pop-up-fönster på datorskärmen. Om detta händer, svara på frågorna i anpassningen processfönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com