Hur man kopiera en digital film

February 27

Hur man kopiera en digital film


Digital filmfiler är ett effektivt sätt att lagra filmer. De kan överföras mellan datorer snabbt och enkelt, strömmade över ett hemnätverk till en TV eller annan enhet, och även tagit med dig på resor utan att lägga på ditt bagage. Men de är också lätt bort eller skadats. Om du vet hur du kopierar en digital film, kommer du inte att förlora dina favoriter.

Instruktioner

1 Bläddra igenom datorns filer för att hitta den digitala film du vill kopiera. Till exempel kommer digitala filmer som laddats ner från iTunes lagras i "iTunes / iTunes Music / filmer" mappen. Som standard är inne i "Mina dokument / Min musik" -mappen på persondatorer med Windows-program eller i "Music" katalog på Macintosh-datorer. Filer som laddas ner från andra källor kan lagras någon annanstans, till exempel i en "Downloads" eller mappen "Mina dokument".

2 Högerklicka på den digitala filmens fillista. Detta kommer att öppna en popupmeny. Välj "kopiera" -funktion.

3 Öppna mappen till vilken filmen ska kopieras. Du kan behöva öppna ett nytt fönster i Utforskaren eller Finder för att se den mapp du vill.

4 Högerklicka i mappen. Välj "Klistra in." Detta kommer att göra en kopia av filmfilen i det önskade läget. Om du vill kopiera filen till en CD eller DVD, in skivan i hårddisken och klicka på "Bränn skiva" eller "Bränn nu" -knappen. Om du inte bränna filen till skivan, kopian du har skapat kommer att vara kvar bara en temporär fil på hårddisken.

Tips

  • Om du har laddat ner filmen med hjälp av programvara som iTunes, men du inte är säker på om det är lagrat, kontrollera "Inställningar" alternativet, som vanligtvis finns i programvarans Arkiv-menyn i Windows eller programvarumenyn (menyn uppkallad efter programmet) på Mac. Detta kommer att visa namnet på den mapp där programmet lagrar filer.
  • Denna process endast kopierar filer, skapar en kopia av det på din dator. Det tar inte bort den ursprungliga filen. Som ett resultat kommer du nu har två kopior, tar upp dubbelt så mycket filutrymme. Detta kan orsaka problem när du kopierar stora filer, eftersom de kan fylla massor av hårddiskutrymme snabbt. För att ta bort originalfilen när du kopierar en film, välj "Flytta" i stället för "Kopiera" från filens åtgärdsmenyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com