Typer av Google Analytics-rapporter

February 19

Google Analytics är ett verktyg som många webmasters förlita sig på att förse dem med viktig information om deras webbtrafik. När du använder detta verktyg kan du anpassa data i form av olika rapporter. Dessa rapporter kan ge dig diverse information om din webbplats så att du kan förbättra dina resultat.

hänvisnings

En av de viktigaste rapporter som du kan köra på Google Analytics-kontot är rapporten Hänvisningswebbplatser. Den här rapporten visar exakt var alla dina trafiken kommer från. Den berättar om människor helt enkelt skriva din webbadress i webbläsaren eller om huvuddelen av trafiken kommer från en annan webbplats med en länk till din webbplats. Om du har ett stort antal hänvisnings, reflekterar detta positivt på din webbplats med Google.

Innehåll

Innehåll rapport är en annan som är avgörande för din framgång som en webmaster. Genom att titta på den här rapporten kan du se vilka sidor som ses mest av besökarna. Denna rapport rankar dina sidor genom att antalet besök varje får. Den visar också hur lång den genomsnittliga personen tillbringar på varje sida och om de omedelbart lämna din webbplats efter att ha tittat på sidan.

Nya eller återkommande trafik

När spårning din webbplats statistik, kan du också vill veta om besökare kommer tillbaka till din webbplats och om igen eller om de flesta av trafiken kommer från nya besökare. För att bestämma detta, köra en rapport som kallas "Nya eller återkommande." Detta visar hur många människor kommer till din webbplats på en upprepning basis och hur många är nya besökare. Varje webmaster vill ha mer nya besökare, men det är också bra att ha regelbundna besökare.

Nyckelord

Sökord rapporten hjälper webmasters lära sig vad webbplatsens innehåll besökare att hitta. Denna rapport berättar vilka sökord folk att hitta din webbplats via. När någon skriver i en sökning i Google, din webbplats kan visas om en av dina sidor har ett nyckelord i frasen som skrivit. När någon besöker din webbplats efter att ha sett det som anges i sökmotorn resultat, frasen de skrivit in kommer att dyka upp i sökordsrapporten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com