Hur man designar din egen dator Case Online

May 8

Custom PC fall inte göra något för att förbättra datorn, men de kan göra din dator mer unik och intressant att titta på. De hjälper dig också spegla din personlighet och smak, och det hjälper datorn passar in med resten av din inredning istället för att stå ut som en vanlig, vit ruta. Lyckligtvis, om du inte är händig på konst och hantverk, det finns dataföretag på Internet som hjälper dig att skräddarsy en dator du kan beställa.

Instruktioner

1 Hitta en webbplats som handlar i Custom PC fall, såsom Puget Systems. Många av dessa platser kan du också skapa anpassade datorer om du vill utforma en helt unik dator för dig själv.

2 Sök igenom alla de tillgängliga alternativen. Om du skapar en ny och unik dator för att ersätta den du har, så har du carte blanche; men om du vill ha en dator fall att gå över din befintliga dator, då måste man få ett fall som passar över din dator.

3 Tillämpa alla de alternativ som du vill din egen datorlådan. Om företaget erbjuder lysande blå sidor, lättöppnad gångjärn eller en viss stippling mönster du verkligen vill, välj sedan alla dessa alternativ. De flesta webbplatser kommer att ha ett fönster där du kan se en pre-genererad bild av vad din dator fall ska se ut.

4 Köp din egen datorlådan. Eftersom du skapar din egen PC fall på nätet, kommer du också att betala online. Detta innebär att du måste betala med kreditkort, PayPal-konto eller annan liknande metod som kommer att accepteras via Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com