Hur du delar din PPPoE med en proxy

March 31

PPPoE står för "Point-to-Point Protocol over Ethernet." Det är ett nätverksprotokoll som vanligtvis används i DSL-anslutningar där användarna kan ansluta till deras modem via Ethernet. Du kan dela PPPoE med andra datorer i nätverket när du använder en proxyserver. En proxyserver är ett holdingbolag som står mellan dig (klienten) och andra servrar där du vill hämta information. Observera att du kommer att behöva administrativa rättigheter att dela PPPoE med en proxy.

Instruktioner

1 Logga in på datorn med administratörsbehörighet.

2 Klicka på menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen". Klicka på "Klassisk vy" i den vänstra rutan.

3 Dubbelklicka på "Internet-alternativ." Klicka på fliken "Anslutningar".

4 Klicka på knappen "LAN-inställningar".

5 Kontrollera "Använd en proxyserver för nätverket" kryssrutan. Skriv din proxyserver adress och portnummer för ombudet. Kontakta systemadministratören om du är osäker på någon av dessa.

6 Klicka på "Apply". Klicka på "OK."

7 Gå tillbaka till "Kontrollpanelen."

8 Dubbelklicka på "Nätverksanslutningar".

9 Enkelklicka för att markera PPPoE-anslutning under bredbandsgruppen som du vill dela.

10 Klicka på "Ändra inställningar för den här anslutningen" visas under "Nätverksaktiviteter."

11 Klicka på fliken "Avancerat". Kontrollera "Tillåt att andra nätverksanvändare ansluter genom den här datorn Internet-anslutning."

12 Kontrollera "Upprätta en fjärranslutning närhelst en dator på mitt nätverk försöker nå Internet." Detta steg är valfritt.

13 Kontrollera "Tillåt att andra nätverksanvändare kontrollerar eller inaktiverar den delade Internet-anslutningen." Detta kommer att säkerställa att andra användare i nätverket kommer att kunna aktivera eller inaktivera den delade Internet-anslutningen. Detta steg är valfritt.

14 Klicka på LAN-anslutning som ansluter datorn dela sin PPPoE-anslutning. Du hittar detta under "Internet Connection Sharing" i avsnittet "Home nätverksanslutning".

15 Klicka på "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com