Hur får ljudet på Gmail videochatt

March 28

Hur får ljudet på Gmail videochatt


Gmail videochatt gör Gmail kontoinnehavare att kommunicera med andra Gmail-användare via video. Användare med video kan använda den här funktionen för att ha ansikte mot ansikte samtal utan att lämna hemmet; allt du behöver är en webbkamera, mikrofon och högtalare. Det är viktigt att se till att dina högtalare och mikrofon inställningar är korrekta, om du har problem med ljud på Gmail videochatt måste du kontrollera detta i Gmail-fönstret.

Instruktioner

1 Kontrollera dina högtalare för att se till att de är påslagna och volymen inte är för låg. Om du använder externa högtalare som du har anslutna till datorn, kontrollera anslutningarna för att se till att de är anslutna på rätt sätt.

2 Välj "Inställningar" högst upp på din Gmail-fönstret och välj fliken "Chatt". Kontrollera enheterna som anges under "Kamera", "Microphone" och "Högtalare" är korrekta med hjälp av rullgardinsmenyn. Dessa val ska matcha den interna eller externa hårdvara du använder för videochatt.

3 Klicka på "Inställningar" -fliken i ditt Gmail-konto fönster. Välj "röst- och videochatt" och sedan "Kontrollera inställningar." Här kan du kontrollera din mikrofon, webbkamera och högtalare fungerar.

4 Klicka på "Start", "Inställningar", "Kontrollpanelen" och sedan "Ljud och ljudenheter" i aktivitetsfältet i Windows om mikrofonen inte verkar fungera. Välj sedan "Volym," hitta "Enhetsvolym" -fliken och klicka på "Avancerat". Leta reda på avsnittet "Microphone" och kontrollera mikrofonen är aktiverad och att volymen är uppskruvad tillräckligt hög för andra människor att höra det.

5 Stäng videochatt och prova att starta den. Eventuella ändringar som inte har trätt i kraft före kommer att göra det när du åter öppna videochatt.

Tips

  • Om du fortfarande har problem med videochatt ljud, be din vän att kontrollera sina inställningar också.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com