Felsökning en Brother MFC 8840D som inte skrivs ut från datorn

January 15

Felsökning en Brother MFC 8840D som inte skrivs ut från datorn


Brother-skrivare har varit ett populärt val för många år, och i allmänhet dessa skrivare ger utmärkt service. Trots detta finns det tillfällen när en skrivare som Brother MFC 8840D vägrar att skriva ut, och det är viktigt att veta hur man felsöka enheten när något går fel. Tar ett steg-för-steg till skrivare felsökning är det bästa sättet att få din MFC 8840D utskrift ordentligt.

Instruktioner

1 Kontrollera tätheten av kabeln i båda ändarna. Om kabeln dras ut lätt, ta bort och lägga tillbaka det. Kontrollera att kablarna är täta och att de sitter ordentligt.

2 Skriv ut en testsida direkt från skrivaren. Om testsidan skrivs ut, vet du att problemet ligger hos kommunikationen mellan skrivaren och datorn.

3 Logga in på datorn och klicka på "Start" -knappen. Välj "Kontrollpanelen" i menyn och välj "Skrivare och fax" ikonen.

4 Markera Brother MFC 8840 skrivare, högerklicka och välj "Ta bort" för att ta bort den aktuella skrivaren. Klicka på "Lägg till en skrivare" länken och välj "Lokal skrivare." Se till att "Identifiera automatiskt" är markerad.

5 Vänta för ditt operativsystem för att lokalisera skrivaren och installera programvaran för det. Välj alternativet för att skriva ut en testsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com