Hur man laddar upp och dela ringsignaler

October 18

Hur man laddar upp och dela ringsignaler


Myxer, PhoneZoo och MyTinyPhone finns tre fria webbplatser som tillåter användare att ladda upp och dela ringsignaler använder filer från användarens hårddisk. Efter att överföra en ljudfil, kommer platserna att skicka en nedladdningslänk till en mobiltelefon numret. Dessa webbplatser erbjuder även verktyg för att automatiskt publicera ringsignaler till användarens Facebook-profil.

Instruktioner

1 För Myxer.com, klicka på "Gör din egen" längst upp på skärmen. Klicka på "Bläddra" och välj en ljudfil från hårddisken. När filen har överförts använder markeringsverktyget för att välja ett avsnitt som ska användas för ringsignalen. Använd "Fade In / Out" lådor att lägga toningseffekter till ringsignal, klicka sedan på "Fortsätt". Ange ett telefonnummer i rutan och klicka på "Skicka" för att skicka en länk till ringsignalen och dela med vänner.

2 Om du vill använda MyTinyPhone.com, registrera dig för ett gratis konto och logga in. Klicka sedan på "Ladda upp ringsignaler" från "Ringsignaler" längst upp på skärmen. Klicka på "Bläddra" och välj en ljudfil från hårddisken, eller ange en YouTube-video URL för att använda en YouTube-video som en ringsignal. Klicka på "Överför" för att börja ladda upp ringsignal. Ringsignalen kan sedan skickas till valfri telefon för nedladdning och delning.

3 Klicka på "Registrera dig" knappen för att skapa ett gratis konto på PhoneZoo.com webbplats. När du har loggat in, klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen och välj "Skapa ringsignal." Klicka på "Bläddra" -knappen och välj en ljudfil från hårddisken, kontrollera om ljudfilen innehåller upphovsrättsskyddat material och klicka sedan på "Nästa" -knappen. Välj start- och slutpunkter för ringsignal och ange en beskrivning. Klicka på "Spara och Skicka till telefon" för att börja ladda upp filen. Använd sedan menyn för att skicka en länk för att dela med vänner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com