Hur man tar bort en Dell Laptop lösenord

October 28

Ta bort ett lösenord från en Dell laptop ger öppen tillgång till ett användarkonto med bara ett musklick. Detta är en praktisk idé om endast en eller två personer använder laptop och det finns ingen risk för en säkerhetsöverträdelse. Det snabbar upp den tid som behövs för att logga in på ett konto och tar bort besväret med bortglömda lösenord. Dells bärbara datorer kör Windows operativsystem, och ta bort ett lösenord tar bara några minuter med hjälp av Windows kontrollpanel.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Dell laptop som administratör. Ett administratörskonto är oftast den viktigaste användarkonto på en bärbar dator och styr skapande, begränsningar och åtgärder systemets användarkonton.

2 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Användarkonton".

3 Klicka på "Ta bort ditt lösenord" om du vill ta bort lösenordet för administratörskontot. Om du vill ändra lösenordet för ett annat användarkonto, klicka på "Hantera ett annat konto" och dubbelklicka på kontots ikon bild. Klicka på "Ta bort lösenord."

4 Skriv in kontots lösenord i rutan under "Är du säker på att du vill ta bort detta lösenord?" Klicka på "Ta bort lösenord." Lösenordet är nu borttagen från kontot.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com