Hur fungerar Online Storage Arbete?

September 13

Hur fungerar Online Storage Arbete?

Hur det fungerar

Som multimediafiler som fotografier, videor och presentationer har blivit allt vanligare, har filstorlekar ökat markant. Standarden lagring som kom med en personlig dator för bara några år sedan inte längre är tillräcklig för att ta itu med dagens lagringsbehov.

Online lagringsleverantörer har vuxit upp att tillgodose det behovet genom att erbjuda plats i en gemensam "moln" computing miljö där dokument av valfri storlek och typ kan lagras på distans och nås via Internet från vilken dator som helst. Leverantörer tar ut olika avgifter för olika funktioner, som sträcker sig från mycket grundläggande backup med relativt långsam uppladdning och nedladdning bandbredd till förbättrade funktioner som gör att fildelning i en Web 2.0 miljön, såsom delade och gemensamma mappar samt direkt manipulering av filer inom molnet miljön.

När man använder den

Online-lagring erbjuder flera fördelar. För det första blir det möjligt att få tillgång till viktiga dokument oavsett var du är, inte bara när du är på din hemdator. Dessutom erbjuder det en försäkran om att filerna kommer att vara säkra, även om ett virus eller annan katastrof äventyrar din dator. Och naturligtvis, online lagring bort gränserna som filstorleken kan placera på din förmåga att lagra alla dina skivor och arbeta när vi går mot en allt mer papperslösa samhället.
När du flyttar eller säkerhetskopiera filer till en online-lagring leverantör, prioritera de objekt som är oersättliga, såsom digitala bilder och filmer. Därefter lägga till filer du vill få tillgång till oavsett var du är, såsom ditt cv, viktiga poster, och nuvarande skolan eller arbetet filer.

Hur man hittar en leverantör

Många leverantörer har dykt upp i denna mycket konkurrensutsatt marknad. När du överväger var att lagra dina filer, se till att du arbetar med ett välrenommerat företag som sannolikt kommer att fortsätta sin verksamhet in i framtiden och en som har en gedigen erfarenhet av att upprätthålla nuvarande säkerhetsrutiner. En snabb sökning av sajter som Top Ten, kommer Techcrunch och CNET hjälpa dig att navigera i nuvarande spelare och välja rätt leverantör för dina behov. Glöm inte att alltid hålla en lokal kopia av din information, men eftersom det är aldrig en bra idé att förlita sig på ett enda exemplar av din information, oavsett hur ansedda leverantören.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com