Hur du ändrar en laptop skärm Från Longitud att Latitude

October 6

Hur du ändrar en laptop skärm Från Longitud att Latitude


De flesta bärbara datorer har en funktion för att rotera standard sidled, eller liggande, skärmen till stående läge, som visas vertikalt som longitud linjer. För att göra övergången lättare, dessa bärbara datorer innehåller ofta en kortkommando, som automatiskt växlar orientering med några knapptryckningar. Detta är användbart när du vill ändra visningen, men det kan ibland orsaka oavsiktliga ändringar, så att du förvirrad om hur man ändrar den tillbaka.

Instruktioner

1 Håll "Ctrl" och "Alt" knapparna och tryck på pil upp för att återställa standarddisplayen.

2 Håll "Ctrl" och "Alt" knapparna och tryck på vänster eller höger piltangenter för att rotera skärmen i pilens riktning. Genom att trycka en gång eller tre gånger återgår skärmen till liggande läge.

3 Högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och välj "Skärmupplösning." Välj "Landskap" från "Orientering" i rullgardinsmenyn och klicka på "OK". Klicka på "Behåll ändringar" i dialogrutan.

4 Högerklicka på en tom del av skrivbordet och klicka på visningsadaptern kontrollpanel, till exempel "NVidia Kontrollpanelen". Leta efter en "Rotera Display" eller "Orientering" och välj "Landskap". Denna metod varierar beroende på grafikkort, men alternativet bör vara tydligt märkta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com