Hur att acceptera andra än PayPal för eBay Sales

July 11

Hur att acceptera andra än PayPal för eBay Sales


Inte alla som butiker på eBay använder PayPal, så att du kan förlora potentiella köpare genom att inkludera PayPal som din enda betalningsalternativ. Inklusive andra betalningsalternativ, såsom kreditkort, Moneybookers, ProPay och Paymate, kommer att säkerställa att köparna har en större variation av val betalnings när du köper en av dina artiklar. Allt du behöver göra för att lägga till ytterligare betalningsalternativ är att registrera en av de ytterligare betalningsalternativ, länka den till ditt eBay-konto och lägga till den som betalningsalternativ när du skapar en lista. Du måste ha ett konto och betalning gateway leverantör att acceptera kreditkort.

Instruktioner

Lägga till en Moneybookers, ProPay eller Paymate betalningsalternativ

1 Besök Moneybookers, ProPay och Paymate webbplatser för att registrera ytterligare betalningsalternativ; Dessa tre betalningsalternativ är alla stöds av eBay i november 2010. Register för konton på de ovan nämnda platserna och länka kontona till eBay-konto. Du kan automatiskt länka en ProPay konto till ditt eBay-konto under registreringsprocessen ProPay, men att länka dina Moneybookers och Paymate konton måste du komma åt dina Moneybookers och Paymate konton och välj "Länk till eBay" alternativet.

2 Lista dina objekt. På "Skapa din lista" sida, klicka på "Lägg till eller ta bort betalningsalternativ" bredvid "Bestäm hur du vill få betalt" längst ned på sidan. Välj bland alternativen betalnings du registrerats för. Klicka på "Spara".

3 Skapa din lista. Köpare kan nu välja att betala dig genom vad betalningsalternativ du ingår. Köparen behöver inte registrera dig för en Moneybookers, ProPay eller Paymate konto för att skicka betalningar via dessa betalningsalternativ.

Lägga till en Merchant kreditkort betalningsalternativ

4 Besök eBay.com och logga in på ditt eBay-konto. Klicka på "My eBay" och välj "Account" -fliken. Klicka på "Site Inställningar" och klicka på "Visa" knappen bredvid "Betalning från köpare." Klicka på "Redigera". Den "Betalnings inställningar" sidan visas.

5 Fyll i kräva betalning gateway information, såsom din betalning gateway leverantör, köpman inloggnings-ID, köpman lösenord, kreditkort du accepterar och om du vill för köpare att skriva in sina kreditkortssäkerhetskoden för verifiering. Du kommer att få meddelande om att din betalning gateway informationen bekräftas på följande "Betalnings preferenser" skärm.

6 Klicka på "Acceptera kredit- eller betalkort till din Internet konto" för att lägga en alternativ kreditkort till dina auktioner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com