Hur man använder Skype med Excel

September 21

Hur man använder Skype med Excel


Skype är ett program som görs för företag eller personliga, för att ringa samtal till låga priser. Programmet använder en aktiv Internet-anslutning för att ringa till människor över hela världen. Skype har infört en användbar add-on verktygsfält för alla som har Microsoft Excel eller andra Office-program och vill integrera användningen av Skype med dessa program. För att kunna använda detta verktygsfält du måste ha Skype-programmet redan är installerat på din dator.

Instruktioner

1 Ladda ner Skype Office-verktygsfältet. Detta verktygsfält lägger till en ikon eller band till Excel som gör att du kan använda Skype inifrån varje Excel-dokument. Byrån Toolbar kan laddas ner från den officiella hemsidan för Skype på www.skype.com/download/skypeofficetoolbar/. Klicka på "Ladda ner nu" -knappen för att starta program nedladdning.

2 Installera verktygsfältet ansökan i Excel. I de flesta fall, och i Windows-operativsystem, behöver du bara dubbelklicka på den nedladdade exe (körbar fil) för att starta installationsprocessen. När du installerar Skype Toolbar, väljer standardspråk när du ombeds och accepterar slutanvändare och konfidentialitetsavtal Skype.

3 Öppna ett Microsoft Excel-dokument. Om du använder Excel 2007 klickar bandet märkt "Skype", som ska placeras till höger om de andra Office-band.

4 Klicka på "Skapa Skype Länkar" eller "Markera Numbers" -knappen på Skype Office Toolbar. Båda dessa kommandon belysa alla tiosiffriga telefonnummer inom ett Excel-dokument, men varje knapp fungerar annorlunda. "Skapa Skype Links" -knappen lägger till en hyperlänk till varje telefonnummer medan "Markera Numbers" -knappen lägger Smarttags till telefonnummer.

5 Klicka på ett telefonnummer i din Excel-dokument. Om du klickar på ett nummer som är en hyperlänk kommer Skype-programmet öppna ber dig bekräfta sammankallandet av ett telefonnummer. Om du klickar på ett antal markeras med en SmartTag, välj "Ring detta nummer med Skype" menyalternativ för att ringa ett samtal. Använd ditt headset eller mikrofon för att fortsätta med samtalet.

Tips

  • Se den officiella hemsidan för Skype eller Skypes forum för att få hjälp med att använda verktygsfältet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com