Hur kan jag avinstallera och installera om Windows Media Player i Vista?

June 12

Hur kan jag avinstallera och installera om Windows Media Player i Vista?


Det finns många tillfällen då en enkel uppdatering till ett program verkar orsaka fler problem än det kommer att fixa. Ett enkelt sätt att undvika dessa problem är att avinstallera och installera om programmet. Windows Media Player kan avinstalleras och installeras med relativ lätthet genom användning av Vista & # 039; s "Program och funktioner" menyn, som ligger i "Kontrollpanelen."

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet. Välj "Kontrollpanelen" från menyn som visas.

2 Klicka på "Program och funktioner" länken. Detta kommer att visa en lista över alla program som är installerade på hårddisken. Det tar ett par sekunder att fylla listan, så ha tålamod.

3 Hitta Windows Media Player & # 039; s placering och välj det. Vissa alternativ visas i menyraden ovanför noteringen av program. Klicka på "Ändra / Ta bort" vidtas för att avinstallationsprogrammet. Klicka på knappen "Nästa" tills programmet börjar avinstallera Windows Media Player. När det är gjort, klicka på "Kom."

Installation

4 Öppna din webbläsare och navigera till Windows Media Player 11 länken i avsnittet Resurser i den här artikeln.

5 Klicka på "Download now" länken. Spara i Windows Media Player 11 installationsfilen på din hårddisk. Notera dess läge.

6 När nedladdningen är klar, dubbelklicka på Windows Media Player installationsfilen för att starta installationsprogrammet. Fortsätt att klicka på "Next" tills programmet börjar installera. När processen är klar, klicka på "Färdig", och det kommer att slutföra installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com