Hur du tar bort keyloggers

June 19

Hur du tar bort keyloggers


Keyloggers är en enkel, men farliga verktyg som används av hackare för att spela in varje knapptryckning som du gör på din dator. Denna information kan sedan skickas på distans till en server där hackaren senare kan hämta det. Vad detta betyder är att, om det lyckas, kan hon få varje lösenord och användarnamn som du anger i din dator, vilket utsätter du eventuellt bedrägeri eller identitetsstöld. Om du misstänker att du har en keylogger, är det viktigt att du tar bort den omedelbart.

Instruktioner

1 Hämta anti-keylogger program. Dessa program är vida överlägsen både antivirus och antispionprogram, eftersom de är utformade för att arbeta mot den specifika algoritm som keyloggers utformas. Vad detta betyder är att du inte behöver ständigt uppdatera programvaran databas och du behöver inte ens att skanna din dator. Några program som du kan överväga är Elite Anti-Keylogger Anti-Keylogger och Advanced Anti-Keylogger (se referenser).

2 Få Elite Anti-Keylogger. Från och med 2010, är ​​denna produkt $ 39,95, men en 30-dagars gratis testperiod finns tillgänglig. Den har för närvarande över 1000 olika keyloggers i sin databas, men i likhet med andra anti-keylogger program, kommer det också att skydda mot program som inte finns i databasen genom att filtrera alla potentiellt farliga program.

3 Försök Anti-Keylogger. Programmet kostar $ 59,95 och med 2010. Förutom att skydda mot tangenttryckning fånga detta program har den extra fördelen av att skydda mot skärmbild fånga också. Liksom Elite Anti-Keylogger denna ansökan kommer att skydda dig mot keyloggers både kända och dessa fortfarande är under utveckling.

4 Använd Advanced Anti-Keylogger. Från och med 2010, kostar det här programmet $ 59,95 och kommer med en 30-dagars gratis testperiod. Detta program kommer att upptäcka och inaktivera inte bara de kommersiellt tillgängliga keyloggers, men kommer också att skydda mot skräddarsydda keyloggers. Förutom att skydda mot tangenttryckning fånga, skyddar också mot Urklipp fånga. Liksom de andra program, behöver det inte att skanna ditt system att fungera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com