Hur man använder Powerpoint 2003 i en PDF-fil

August 18

Hur man använder Powerpoint 2003 i en PDF-fil


Exportera en PowerPoint 2003-presentation som en PDF-fil går det att fördela bilderna "information utan att behöva skriva ut fysiska kopior för varje tittare. Använd PDF-filer för att följa tillsammans under en presentation, eller som ett alternativ till den traditionella sideshow metoden för att visa upp informationen. Processen använder en virtuell skrivare för att skapa PDF-filer. Systemet behandlar en virtuell skrivare precis som en fysisk utskriftsenhet, men det skapar PDF-filer snarare än fysiska kopior.

Instruktioner

1 Ladda ner en virtuell PDF-skrivare. Flera olika alternativ finns tillgängliga för gratis på nätet, inklusive doPDF och Wondersoft Virtual PDF Printer för Windows, och koppar-PDF för Mac OSX. Öppna de nedladdade installationsfilerna för att installera virtuell skrivare i ditt system.

2 Öppna PowerPoint 2003. Skapa en presentation eller öppna den presentation du vill använda. Se till att bilderna är i sin fullständiga och slutliga form, eftersom du inte kan redigera den exporterade PDF-filen i PowerPoint efter skapelsen. För att ändra presentationen, måste du göra ändringar i PowerPoint och spara en ny PDF-version.

3 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Skriv ut". Välj den virtuella skrivaren från listan över installerade utskriftsenheter. Välj metod i "Skriv vad" -avsnittet. Du kan använda "Preview" för att se hur det slutliga dokumentet kommer att se ut. Varje sida av PDF skrivs ut som varje fysisk sida av förhandsgranskningen. Klicka på "Print" när du är klar.

4 Välj en destination på systemets hårddisk och ge PDF-filen ett namn. Klicka på "Spara" eller "OK", beroende på den virtuella skrivarprogrammet. Du kan öppna PDF med PDF läsning programvara, och andra kan läsa eller skriva ut dokumentet så länge PDF-programvara installeras på sina system.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com