Hur du ansluter med en uppringd modem som är nedtonat

June 4

Hur du ansluter med en uppringd modem som är nedtonat


När du ansluter till Internet, får du en mängd olika anslutningsalternativ, inklusive användning av ett uppringt modem. Om du försöker ansluta till Internet via din uppringt modem och av någon anledning, är den nuvarande uppringd modem nedtonad, du kommer inte att kunna ansluta till Internet. Att återupprätta anslutningen du behöver för att utföra några felsökningssteg.

Instruktioner

1 Stänga alla program på datorn och stänga av systemet. Ibland datorn bara inte upptäcker uppringt modem vid start, så driver det ner och starta det ofta löser problemet.

2 Slå på datorn och försök att logga in på Internet. Om uppringt modem inte längre nedtonad, kan du ansluta till Internet.

3 Sätt i installations CD med drivrutiner för uppringt modem (det kom med modemet när du köpte den). Ibland kan förare bli förlorade eller tas bort från hårddisken, och detta kan orsaka de problem som du har med den nedtonade modem.

4 Vänta tills installationsguiden föraren att läsa. Följ anvisningarna, lämnar alla inställningar på standard. Detta säkerställer drivrutinen är korrekt installerad. Klicka på "Installera" och föraren installeras på systemet.

5 Starta om datorn än en gång och du kan nu ansluta till Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com