Hur fungerar HP Broadband Arbete?

May 30

Hur fungerar HP Broadband Arbete?


I en allt mer mobil värld, affärsmän behöver mer än bara hem Internet. Både resenärer och hemanvändare kan enkelt få tillgång till mobila Internettjänster med bredbands trådlös teknik i HP bärbara datorer. Men vissa potentiella kunder är förvirrade över hur exakt HP bredband fungerar. Du kan bestämma om denna teknik är det rätta valet för dig genom att lära sig alla detaljer i HP bredbandsteknik och tjänster.

Bredband

Uttrycket "bredband" kommer från det faktum att bredband använder ett bredare frekvensområde. Fördelen med detta bredare är höghastighetsanslutning till Internet med hjälp av digital överföring. Som jämförelse, den översta verkliga hastigheten på bredband, vilket är cirka 10.500 kilobit per sekund (Kbps), dvärgar toppfart på uppringd access, vilket är cirka 48 Kbps. Den andra fördelen med bredband är att du kan få trådlös åtkomst.

HP Broadband Technology

HP har en rad av bärbara företagsdatorer avsedda för yrkesverksamma på språng. Dessa bärbara datorer inkluderar en antenn och Qualcomm Gobi 3G bredbandsteknik. Uppkallad efter är den tredje generationen av bredband trådlös teknik, är 3G hög hastighet digitala mobila röst- och datanätverk. Alternativen är HP Elitebook Notebook PC, ProBook Notebook PC och HP Mini. Du kan också separat lägga HP trådlösa bredbandstekniken till en HP Elitebook dator. Vid tidpunkten för offentliggörandet, priset för att lägga till denna teknik är ungefär $ 150. Även om HP tillhandahåller denna teknik för att möjliggöra bredband på sina datorer, måste du ändå köpa en separat trådlöst bredband plan för att få fullständig mobil åtkomst.

täckningsområden

HP bredband möjliggör 3G bredband för både stora och små nätverk. Till exempel, ett trådlöst lokalt nätverk, eller WLAN, sänder åtkomst i ett kafé, kontor eller andra små områden av upp till cirka 30 fot. Dessa är de "hot spots" som företagen ger ofta gratis för alla med bredbandsteknik på sin dator. HP bredband kommer också att arbeta för trådlösa nätverk personlig området, eller WPAN. Detta är tillgång som i allmänhet är begränsad till ett enda rum. Ett exempel är Bluetooth. Slutligen, HP-teknik fungerar även för trådlösa WAN, eller WWAN, som är tillgång över ett stort geografiskt område. Detta är den typ av bredband du måste köpa från en leverantör att få nationell tillgång.

Upprättande av Internet-anslutning

Vid tidpunkten för offentliggörandet, HP Broadband Wireless bärbara datorer kan du komma åt en WWAN antingen genom AT & T, Sprint eller Verizon Wireless. Du betalar en månadsavgift för nationell 3G-åtkomst.

Ring HP Wireless på 866-890-6938 att registrera sig direkt med HP. Följ HP: s instruktioner för att aktivera åtkomst. Providers har också några lokala butiker som du kan besöka för att ställa in åtkomst. Du kan även använda HP Connection Manager på datorn. Detta självhjälpssystemet ger anvisningar om upprättande av bredbandsaccess. Du kommer att välja en leverantör under processen. Men måste du besöka en hot spot för att få tillgång till Internet om du vill använda Connection Manager. Priserna varierar beroende på respektive bolags olika paket och specialerbjudanden. Vid tidpunkten för offentliggörandet, priserna börjar på runt $ 60 per månad med en aktiveringsavgift på ca $ 35.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com