Hur man skapar ett flöde Karta

October 14

Hur man skapar ett flöde Karta


En flödeskartan, mer känd som ett flödesschema, är ett gemensamt verktyg för någon som har en uppgift att fylla, om hon är en näringsidkare eller en student. Den kartlägger en process i en logisk mönster, med pilar som leder i rätt riktning, alla strömmar till det sista steget. Du kan skapa din egen flödes karta snabbt med online-verktyg eller program.

Instruktioner

1 Använd Edraw Flowchart att skapa flödes kartor löpande. Detta är en fristående, Windows-kompatibelt program som du behöver installera på din dator. Programmet visar en uppsättning av former som du måste dra och släppa till huvudsidan för att bygga diagrammet. Anslut former med linjer eller pilar efter dina behov och sedan lägga till text. Du kan spara det i ett antal bildformat, inklusive PDF, JPEG och TIFF. Ladda ner och testa programmet och sedan köpa det för fortsatt användning om du väljer.

2 Använd Gliffy att skapa flödes kartor från din webbläsare. Ladda designverktyg på nätet i din webbläsare (ingen nedladdning krävs). Bläddra i sidopanelen för former, lägga till dem i din arbetsyta och sedan lägga till färg och text. Den övre panelen erbjuder en uppsättning av linjer och pilar för att ansluta former i kartan. När du är klar kan du spara filen som en JPG, PNG eller SVG-dokument och även dela den med andra parter för redigering. Du måste skapa ett gratis konto för att starta, sedan köpa premiumversionen efter en försöksperiod.

3 Skapa flödes kartan med Mindomo online verktyg. Mjukvaran, som du når via ett online-konto instrumentpanelen, kan du starta från ett centralt ämne och bygga ditt diagram därifrån. Skriv in det första objektet i processen som den centrala frågan och sedan lägga till nya "ämnen" när du går längs att skapa flödet kartan. Välj mellan den fria, premium eller lag plan för att göra diagrammen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com