Hur uppdatera min hemsida

October 1

En up-to-date webbplats är viktigt för alla företag i modern tid. Med så många potentiella kunder på Internet, regelbundet uppdatera din webbplats är viktigare än någonsin. Även om du kan använda en enkel textredigerare för att redigera HTML-koden direkt, de flesta människor tycker att använda en webbdesign och uppdateringsprogram lättare.

Instruktioner

1 Gå till länken nedan och klicka på "Free Trial". Efter registrering på platsen, ladda ner Adobe Dreamweaver ett webbdesign program för att uppdatera din webbplats.

2 Ladda ner din webbplats i html eller htm format med hjälp av FTP-server från ditt webbhotell eller "File Manager" inslag i ditt webbhotell. (Till exempel, om din webbplats är värd på Globat.com, sedan åka dit, klicka på "File Manager" och ladda "index.html".)

3 Bestäm om du är mer bekväm att arbeta med en grafisk visuellt gränssnitt eller titta direkt på koden. Klicka på "Design" -knappen för att se webbplats från en grafisk perspektiv eller på "Kod" för att titta på html.

4 Uppdatera din webbplats genom att lägga till de nödvändiga nya stycken eller rader kod. Om du använder den grafiska vyn, klicka på "I Context Editing" för att skapa ett område där text kan redigeras. Genom att klicka på regionen igen kommer att orsaka en markör visas så att du kan redigera texten direkt på webbsidan med hjälp av design gränssnitt.

5 Uppdatera din webbplats i "Code View" helt enkelt genom att hitta den rad där texten behöver läggas till eller ändras, och ersätta den gamla texten med den nya informationen.

Tips

  • Klicka på "Live View" för att se hur dina uppdateringar ändrar webbplatsen som det visas på Internet.
  • Vara säker på att dina uppdateringar har haft önskad effekt innan du sparar över den gamla webbsidan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com