Hur man installerar Knoppix till Memory Stick Använda Windows Vista

August 11

Hur man installerar Knoppix till Memory Stick Använda Windows Vista


Föreställ friheten att kunna bära hela operativsystemet i fickan. I några korta steg, har du en ultraportabla sätt att ta ditt arbete med dig. Med Knoppix på ditt minne, du har en kraftfull (men effektiv) operativsystem på din nyckelring. Aldrig fastnar utan dokumentet eller presentationen igen, och glömma de kompatibilitetsproblem eftersom du har ditt operativsystem med dig.
Knoppix är en enkel att använda operativsystemet som påminner om Windows-miljön. Det kommer bara ta dig några minuter att känna sig bekväm att arbeta i den. Några av de användbara programvarupaket den innehåller är Open Office, video och musikspelare, liksom många användbara verktyg för felsökning datorproblem.

Instruktioner

1 Ladda ner Knoppix 6.0.1 ISO bild. Det finns flera spegelplatser tillgängliga från den officiella Knoppix hemsida. En länk finns i avsnittet Resurser i den här artikeln.

2 Bränn Knoppix bildfil till en CD. Om du inte har programvara för att bränna ISO-bilder, finns det flera gratis alternativ på nätet. En särskild program som stöder Vista är ISO Recorder v3, som kan hittas i Resurser i den här artikeln.

3 Efter att bränna ISO-avbildningen på en CD, se till att USB-flashenheten är ansluten till datorn. Starta om maskinen. Om datorn inte startar till CD-skivan automatiskt, kan du behöva ändra inställningarna dina startmenyn.

4 När Adriane meny visas väljer du "Inställningar" och tryck "Enter".

5 I Adriane inställningsmenyn, välj "Store på Flashdisk" och tryck på "Enter".

6 När du är klar med att fylla de återstående anvisningarna på skärmen, mata ut skivan och starta om datorn.

7 Ange startmenyn och ställa in USB-enhet som primär startalternativ. Datorn kommer nu att starta upp på USB-enheten i Knoppix 6.0.1.

Tips

  • Mata in startmenyn på de flesta Windows Vista-datorer uppnås genom att trycka på "F12" medan systemet startbilden visas. Din maskin ska visa instruktioner för att ange startmenyn vid start.
  • Ändra inställningar i start eller BIOS-menyn kan potentiellt skada din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com