Hur man ställer in en bärbar till en Thomson Router

August 11

Hur man ställer in en bärbar till en Thomson Router


En Thomson trådlös router skickar ut Wi-Fi signaler till datorsystem, vilket ger datorn tillgång till Internet. Detta frigör datorn från att vara bundna till någon kabel Internet-anslutning. Att sätta upp en bärbar dator till Thompson routern tar bara några minuter, även om du ännu inte har skapat Thomson trådlösa Internet signalen.

Instruktioner

1 Sätt på Thomson routern, sedan titta på undersidan av hårdvaran. En HTTP-adress anges här. Skriv den fullständiga adressen i adressfältet i webbläsaren. Tryck på "Enter" för att få upp Thomson aktiverings sida.

2 Skriv in ett användarnamn och lösenord, välj Internet-anslutningen routern är ansluten till (DSL eller kabel) och klicka på "Spara".

3 Högerklicka på den trådlösa ikonen på nedre högra hörnet på datorskärmen, välj sedan "Aktivera." Högerklicka på ikonen igen och välj "Sök efter tillgängliga trådlösa nätverksanslutningar." En lista över alla Wi-Fi-nätverk i lasterna området.

4 Välj det trådlösa Internet-anslutning du skapat med Thomson routern, klicka sedan på "OK" och den bärbara datorn ansluts till Thomson Internet signal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com