Yugioh spel för PC

August 10

"Yu-Gi-Oh!" är namnet på en japansk manga och anime som kretsar kring en fiktiv kortspel kallat Duel Monsters. De flesta tv-spel baserade på "Yu-Gi-Oh!" serien fokuserar också deras spel på detta kortspel och sex PC-spel som finns (i maj 2011) är inte annorlunda.

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi Destiny

Släpptes 2003, var detta den första någonsin "Yu-Gi-Oh!" titel att funktionen på datorn. Video Spelet fokuserar på den fiktiva kortspel från "Yu-Gi-Oh!" anima kallas Duel Monsters, som också är en verklig handel kortspel. Fans av serien är instant experter på spelet, men det finns en handledning läge och handbok för nybörjare. Det finns 155 kort att samla in och spela med i spelet, inklusive Flame Ghost, Kumootoko, dregla Lizard, kallade skallen och Turtle Tiger.

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba hämnden

Uppföljaren till "! Yu-Gi-Oh Power of Chaos: Yugi Destiny" kom ut på marknaden under 2004. "Yu-Gi-Oh Power of Chaos: Kaiba hämnden!" Är mycket lik sin föregångare; Det är ett videospel version av kortspelet Duel Monsters, där spelarna måste ta poäng från din motståndare med dina monsterkort. Denna uppföljare lagt över 300 kort till den ursprungliga kraften i Chaos titel: det finns nu 466 kort, inklusive förändring av hjärta, monster Reborn polymerisation och Spellbinding Circle.

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey Passion

Den sista matchen i Power of Chaos-serien kom också under 2004, kallad "Yu-Gi-Oh Power of Chaos:. Joey Passion" En ny funktion för detta spel var en svårighetsgrad som justeras automatiskt beroende på din post i dueller. De svårighetsgrad varierar från en till nio stjärnor, nio är den svåraste. Win duellerar att öka svårigheten, förlorar och den minskar. Detta spel har 771 kort på egen hand, inklusive Forest, Sogen och Yami.

Yu-Gi-Oh! online-serien

"Yu-Gi-Oh! Online" är på online-version av kortspel spela spel Duel Monsters släpptes under 2005. I stället för att slåss datormotståndare, kan två spelare duellera varandra på nätet, med vinnaren tar emot en ranking öka. I "Yu-Gi-Oh! Online," segrar förbättra din poäng och en högre poäng innebär en högre ranking nivå. Den högsta nivån uppnås är nivå 30, medan nya spelare börjar på nivå 1. Två uppföljare har sedan släppts fortsätter detta format. En är 2007 spelet "Yu-Gi-Oh Online: Duel Evolution", som har tillåtit att utforska Domino City med din egen avatar mellan dueller. 2009 spelet "! Yu-Gi-Oh Online 3: Duel Accelerator" är det tredje spelet i serien. Det infördes nya kort och tecken som inte finns i de två tidigare spelen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com