Hur man tar bort kontakter från en global adresslista

August 16

Hur man tar bort kontakter från en global adresslista


Ta bort kontakter från en global adresslista är en viktig färdighet att ha om du är ansvarig för att hantera information i en av dessa databaser. Det är viktigt när du öppnar en GAL att informationen är alltid aktuell och korrekt. Utan korrekt information, kan viktig företagsinformation skickas till fel personer. Medan ta bort kontakter från en GAL kan verka som en svår uppgift, är det ganska enkelt med rätt instruktioner.

Instruktioner

1 Öppna programmet för "MS Exchange Server" och låta programmet till fullo ladda. Välj "Company Kontakter eller tjänster" i menyn högst upp på skärmen.

2 Välj "MS Exchange Server" alternativet igen från den efterföljande menyn och klicka på alternativet märkt "Company Kontakter." Denna sida ger dig möjlighet att skapa nya kontakter, ändra befintliga inställningar för kontot eller ta bort kontakter som inte längre hör hemma på listan.

3 Leta reda på avsnittet "Befintliga kontakter" på sidan och söka efter alternativ märkt "Ta bort". På nästa sida, kommer du att kunna komma åt alla medlemmar i din GAL. Välj medlem (s) du vill ta bort och klicka på "Ta bort" längst ner på sidan. Dessa kontakter kommer att tas bort permanent från databasen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com