Hur du använder Microsoft Access Hjälp

August 24

Om du befinner dig i en situation där du behöver hjälp med din nästa Microsoft Access-databas, börja med att titta i hjälpsystemet för att se om du kan hitta ett svar där.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Access och öppna upp en befintlig databas som du behöver hjälp eller helt enkelt starta en ny tom databas.

2 Leta reda på "Skriv en fråga om hjälp" rutan i övre högra hörnet av Access.

3 Använd tangentbordet för att skriva en fråga, en fras eller ord i "Ange en fråga om hjälp" låda, med hjälp av sökord som relaterar till Access problem som du behöver hjälp.

4 Tryck på "Enter" på tangentbordet för att komma in i sökandet i hjälpsystemet. Den "Sökresultat" åtgärdsfönstret som innehåller de ämnen som matchar din sökning begäran kommer att öppna på den högra sidan av skärmen. De mest relevanta sökresultaten kommer att vara högst upp på listan över ämnen.

5 Bläddra igenom ämnena i "Sökresultat" åtgärdsfönstret tills du hittar det ämne som passar ditt problem. Om du inte ser ett ämne som matchar din begäran gå tillbaka till "Skriv en fråga för hjälp" rutan och omformulera dina sökord.

6 Klicka på det ämne som matchar fråga där du söker en lösning. "Microsoft Office Access Hjälp" fönster öppnas på höger sida av skärmen. Detta kommer att visa informationen ämnet och eventuella åtgärder du behöver för att fixa Access problemet.

7 Läs och följ ämnet instruktioner, klicka på "X" i både "Microsoft Office Access Hjälp" och "Sökresultat" fönster när du är klar.

Tips

  • Navigera i hjälpsystemet genom att använda gröna framåt, bakåt och hemknapp på toppen av "Sökresultat" åtgärdsfönstret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com