Hur man gör en pil med Typing

January 3

Hur man gör en pil med Typing


När du skriver text på datorns tangentbord, kan användningen av symboler ger dina ord extra intresse och stöd. Symboler kan också ge dig användbara genvägar som minskar mängden av ord och bokstäver måste du ange. Användningen av pilar kan vara särskilt användbart i text för att rikta läsarens uppmärksamhet till specifika tankar. Använd ett kortkommando eller din ordbehandlare menyalternativ för att göra en pil med att skriva att göra ett meddelande kortfattad.

Instruktioner

numerisk Pad

1 Tryck på "Num Lock" för att aktivera det numeriska tangentbordet på din dator. Efter aktivering, bör du se en indikatorlampa på tangentbordet. Ange alla siffror med den numeriska knappsatsen.

2 Ange "Alt + 24" för en vertikal "Upp" pil eller "Alt + 25" för en "Down" pil. Skapa en pil som pekar både uppåt och nedåt genom att skriva in "Alt + 23".

3 Ange "Alt + 26" för en horisontell "Right" pil eller "Alt + 27" för att göra en "vänster" pil. Gör en pil som pekar både höger och vänster genom att ange "Alt + 29".

4 Lägg dubbelhövdade pilarna till vänster eller höger genom att ange "Alt + 0171" för en "vänster" pil eller "Alt + 0187" för en "rätt" pil.

meny~~POS=TRUNC

5 Navigera till "Program" alternativ på menyn och välj "Tillbehör", "Systemverktyg" och "Tecken."

6 Rulla nedåt tills du hittar pilen du önskar inom de tecken som anges. Klicka på en pil och klicka på "Välj" - pilen visas i rutan längst ner i fönstret.

7 Klicka på "Kopiera" för att kopiera pilen till Urklipp. Tryck på "Control" och "V" samtidigt för att klistra på pilen i din plats val.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com