Hur konvertera ord till Binary

January 2

Hur konvertera ord till Binary


Alla datakod är binär: Data består enbart av ettor och nollor, inklusive de ord som du skriver på Internet eller i en textfil. Om du lär datateknik, kan det vara värdefullt att veta hur man utför en text-till-binär konvertering med ett verktyg. Konvertera text till binära kan också vara ett smart sätt att skicka ett kodat meddelande till en kollega dator aficionado.

Instruktioner

1 Navigera i webbläsaren till min lekplats binära konverteringsverktyg (roubaixinteractive.com/PlayGround/Binary_Conversion/Binary_To_Text.asp). Skriv de ord som du vill konvertera i "Text att koda ..." fältet till vänster i fönstret och klicka på "binär" -knappen för att utföra konverteringen.

2 Navigera till Problemet Site binära konverteringsverktyg (theproblemsite.com/codes/binary.asp). Skriv de ord som du vill konvertera i "Binary Encoder" fältet till höger i fönstret och klicka på "Koda" för att utföra konverteringen.

3 Navigera till OddRob binära konverteringsverktyg (oddrob.com/binaryconvert.asp). Skriv de ord som du vill konvertera i "Ange text för att konvertera:" fältet. Den binära koden visas automatiskt under planen när du skriver.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com