Hur man kan förbättra en kommentar i Blogger

November 7

Hur man kan förbättra en kommentar i Blogger


Trots alla ansträngningar, kan du fortfarande hitta dig själv kämpar för att få kommentarer om dina blogginlägg. Du kan ha en otroligt välskrivna blogg med insikts skrift, men om kommentera systemet är för svårt eller besvärligt, kommer många människor inte kommentera snarare än vada genom processen. Eftersom spam kommentarer är ett problem på bloggar har Blogger inrättats, som standard, ett ord verifieringssystem som kräver en inloggning samt att skriva bokstäverna som visas i bilden - kända en captcha. Genom att använda kommentar måtta och spam rapportering istället för captcha, kan du minska arbetet läsarna måste göra för att kommentera på din blogg och förbättra kommentarerna runt.

Instruktioner

1 Bläddra till Blogger.com och logga in på ditt konto. Du kommer då att på instrumentpanelen där alla dina bloggar listas. Klicka på "Inställningar" bredvid den blogg du vill arbeta med.

2 Klicka på länken "Kommentarer" längst upp på sidan under raden av flikar. Välj ett alternativ i "Vem kan kommentera?" sektion. För att ta emot flest kommentarer, ställa in detta till "någon".

3 Rulla ned tills du ser "Comment Moderation." Ställ in på "Alltid." Ange en e-postadress där du vill ta emot kommentars meddelanden. Ställ in "Visa Word Verification for Comments" till "Nej"

4 Klicka på "Spara inställningar" längst ned på sidan. Nu kommenterar din blogg kommer att skickas till dig, och du kan välja att publicera dem - eller inte - innan de går live på din blogg. Om du får spam kommentarer, kan du också rapportera dem som skräppost och Google kommer att börja sålla ut dem innan de ens levereras till din inkorg.

5 Välj "Kommentarer" längst upp på skärmen. Här kan du se vilka kommentarer har publicerats, som väntar på moderering och som är märkta som skräppost. Kontrollera skräppost länken varje vecka eller så för att se till att Google inte blockerar legitima kommentarer.

Tips

  • Du kan uppmuntra kommentarer genom att ställa frågor i dina blogginlägg, kommentera andra bloggar med användbara eller insiktsfulla tankar och hosting tävlingar som belöning kommentarer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com