Hur man hittar någon Myspace Page

December 16

Myspace är en av de mest populära sociala nätverk webbplatser med miljontals användare från hela världen. Du kan hitta någon Myspace-sida med webbplatsens användare sökfunktion. Den här funktionen kräver inte att du loggar in eller har en Myspace-konto för att använda. Du kan också använda sökfunktionen för att leta efter människor med liknande intressen genom att minska ner sökningar på grund av kön, ålder, plats, relationsstatus, etnicitet, utbildning, inkomst och mer.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till Myspace.com.

2 Skriv in namnet på den person du vill hitta i "Sök namn" rutan högst upp på sidan. Rulla till "In People" och tryck på "Enter" för att utföra sökningen. Sökresultaten visas på sidan för dig att bläddra igenom. Klicka på profilbilden eller namn för att öppna sidan för någon Myspace användare.

3 Klicka på länken "Bläddra" i navigeringsfältet längst upp på sidan om du vill söka efter någon bygger på information, såsom kön och ålder, utan att känna till personens namn.

4 Klicka på knappen "Avancerat" i menyn till vänster för ytterligare sökinställningar. Klicka på rullgardinsmenyn för varje fält som du vill använda i din sökning och välj dina önskemål. Klicka på "Uppdatera" för att uppdatera sökresultaten på sidan. Klicka på profilbilden eller namn för att öppna sidan för någon Myspace användare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com