Hur hittar man chattrutan på Facebook

October 23

Facebook introducerades för första gången 2004 och har sedan dess blivit en av de mest produktiva sociala nätverkstjänster på jorden. Facebook har över 600 miljoner aktiva användare, och forskning av sociala medier i dag visar att 41,6 procent av den amerikanska befolkningen har ett Facebook-konto. Facebook har ett antal meddelandetjänster alternativ, inklusive en instant-messaging chattrutan. Att hitta den här rutan är lätt, förutsatt att du inte har tekniska problem.

Instruktioner

1 Gå till Facebook. Starta ett konto eller logga in med ditt befintliga Facebook-konto.

2 Leta efter den lilla, horisontella grå bar på nedre högra hörnet av skärmen. Det borde finnas med en bild av en silhouetted person, med en grön prick bredvid det och ordet "Chat", tillsammans med parenteser och ett tal som representerar hur många av dina Facebook-vänner är online.

3 Klicka på fältet för att öppna en låda med en lista över alla dina Facebook-vänner som är online.

4 Dubbelklicka på en av de listor för att öppna chattfönstret och börja chatta.

Tips

  • Om chattfältet inte visas i webbläsaren, uppdatera sidan. Om det fortfarande inte, logga ut från Facebook och logga in igen. Om det fortfarande inte finns någon chatt bar, prova att rensa webbläsarens historik och cache. Om fortfarande baren inte visas, kontakta Facebook tekniskt stöd för att hjälpa till att bedöma problemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com