Hur man bränner Itunes Music till MP3 CD för stereo och CD-spelare

October 7

Fler och fler människor vänder sig till iTunes för att köpa sin musik. Att köpa musik från hemmet är bekvämt, men misströsta inte om du inte har en iPod. De flesta CD-spelare kan nu spela mp3-skivor och det är lätt att överföra dina mp3-filer till en skiva.

Instruktioner

Bränna en mp3-spelare med iTunes

1 Öppna iTunes och skapa en spellista. De flesta CD-skivor rymmer mer än 100 låtar, men sådana CD-skivor kan ta lång tid att bränna och är mer benägna att producera en bränn fel. Försök att begränsa din mp3 CD till högst 50 låtar.

2 Gå till "Edit"> "Inställningar"> "Avancerat"> "Burning" på iTunes menyraden högst upp i fönstret. Välj "mp3 CD" som format.

3 Välj spellistan som du vill bränna till skiva. Varje låt ska ha en kryssruta bredvid den. Se till att alla låtar har en check i rutan.

4 Sätt din tomma CD i din CD-brännare.

5 Välj "Bränn CD" längst ned i iTunes-fönstret. iTunes automatiskt bränna CD för dig.

Tips

  • Kom ihåg att varje spellista bara kan brännas sju gånger om det innehåller DRM-skyddad musik som köptes från iTunes.
  • Använd CD-R-skivor i stället för CD-RW-skivor. De flesta ljudsystem kommer inte att erkänna en återskrivningsbar skiva.
  • Distribuera inte upphovsrättsskyddad musik utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Detta inkluderar att CD-skivor för vänner och familjer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com