Hur man tar bort Windows Boot Manager i Vista

October 9

Hur man tar bort Windows Boot Manager i Vista


Från och med Windows Vista, ändrade Microsoft boot loader program som används för att starta operativsystemet Microsoft Windows. Om du har en dator med både Windows Vista och en tidigare version av Windows som 2000 Professional eller XP installerat, är Windows Vista Boot Manager används för att starta alla operativsystem. Om du senare vill ta bort Windows Vista, avinstallera Windows Boot Manager samt så de återstående operativsystem kommer att starta på rätt sätt med sitt eget thanterare.

Instruktioner

1 Sätt in Windows Vista-installationsskivan i datorn där du vill ta bort Windows Boot Manager. Klicka på "Start" -knappen på Vista i aktivitetsfältet och klicka på "Dator" i menyn som visas. Notera enhetsbeteckning för CD / DVD-enhet visas.

2 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet i Windows Vista, klicka på "Alla program", klicka "Tillbehör" och högerklicka sedan på den svarta kommandotolken ikonen i menyn som visas. Klicka på "Kör som administratör" i rullgardinsmenyn. Kommandotolken visas.

3 Skriv "E: \ boot \ Bootsect.exe / nt52 Alla / kraft" (utan citattecken) utom ersätta "E" med CD / DVD-enhetsbokstav. Tryck på "Enter" för att ta bort Windows Boot Manager.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com