Hur bokmärke en sida i Mozilla Firefox

April 24

Mozilla Firefox är en webbläsare som förvaltas av Mozilla Corporation. Cirka 15 procent av människor som surfar på webben använder Mozilla Firefox, vilket gör den andra i popularitet bara till Internet Explorer. Eftersom så många människor använder Firefox, är det rimligt att många människor vill bokmärke webbsidor. Det är lätt att bokmärka sidor i Mozilla Firefox om du följer några enkla steg.

Instruktioner

1 Ta en titt på högst upp i verktygsfältet på din Mozilla Firefox fönster. Räkna fem flikar från vänster för att nå fliken Bokmärken. Klicka markören på den här fliken för att göra det möjligt för rullgardinsmenyn för att öppna.

2 Flytta markören nedåt rullgardinsmenyn tills du markerar orden "bokmärken denna sida."

3 Klicka på "Bokmärk den här sidan" för att öppna "Lägg till bokmärke" rutan. Det gör att du kan spara bokmärket i en viss mapp.

4 Vet att den första raden i rutan är namnet på webbadressen. Om du vill ändra namnet till något kortare, markera namnet och skriv in det nya namnet. Den andra raden i rutan är där du kommer att välja den mapp du vill spara bokmärket i.

5 Välj den mapp du vill spara bokmärket i genom att välja rätt en från rullgardinsmenyn. Oavsett mapp du väljer kommer nu att dyka upp i "Skapa i" linje. Klicka på OK. Webbadressen är nu sparat i dina bokmärken.

6 Klicka på bokmärkesverktygsraden om du vill spara webbadressen i bokmärkesverktygsraden. Verktygsfältet kommer att dyka upp tre rader ner från toppen av fönstret, under URL adressfältet. Det gör att du lättare tillgång till ett begränsat antal bokmärken.

7 Välj webbadressen från platsen adressfältet. Klicka och dra den till Bokmärkesfältet för ett snabbare sätt att lägga till webbplatser till verktygsfältet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com