Hur du optimerar Min webbsida

March 30

Hur du optimerar Min webbsida


För många företag kan konfigurera en webbsida för sökmotoroptimering (SEO) betyda skillnaden mellan att sälja produkter och sitter på ett garage fullt av dem. För en personlig blogg, kan optimera en webbplats bygga din publik. Optimera större positionering på en sökmotor resultatsidan (SERP) kan även generera mer intäkter.

Instruktioner

1 Skapa innehåll som lockar. Om myndighetens webbplatser - de som Google anser en auktoritet på området du täcker - länk till din webbplats, kommer Google att börja ta notis och kanske placera dig högre i resultat på sökmotorer.

2 Läs webbplatsens sida ranking i sökmotorerna. Medan Google, ledande inom online-sökning, inte erbjuder en sidrankning produkt annat än sin webbläsare verktygsfält, kommer många sökmotorer visar en webbplats sidrankning. Bara att gå till en sökmotor och skriv in "page rank."

3 Jämför din egen sida ranking med det av din närmaste konkurrent. Om du upptäcker att din konkurrent har en större sidrankning, besöka en online-sökordsverktyget för att ta reda på vilka ord öka rival sida rang. Du kan sedan använda liknande sökord.

4 Öka din webbplats sökmotoroptimering (SEO) genom att lägga till sökord till nya artiklar. Till exempel, om du vill öka din placering i online-sökningar för sökord "paraply widget", och tillade dessa ord till titeln och med jämna mellanrum i kroppen kan hjälpa.

5 Visa källkoden för en viss sida på din webbplats. Om du vill visa en webbsida källkod i Internet Explorer, välj "Visa" och sedan "Source". Sökmotorer, särskilt Google, visa H1-tagg (rubriktaggen) är avgörande för bra SEO och webbsida optimering. Om titeln på ditt blogginlägg eller webbsidan inte har H1-tagg, måste du ändra det.

6 Skapa rubriker som sticker ut samtidigt med hjälp av nyckelord. Detta kan ingen roll mer till bloggar än traditionella affärer webbplatser, men gör titlar som är relevanta för sökningar är mycket viktigt att sökmotoroptimering.

Tips

  • Ju fler sidor, blogginlägg och andra uppdateringar du skapar, desto bättre. Sökmotorer, särskilt Google, kommer indexera din webbplats snabbare om det vet att du skapar massor av innehåll.
  • Gå inte överbord med sökord, så kallade stapling, i dina webbsidor. Google kan upptäcka sökord stapling och kunde ta bort dig från sökningar.
  • Var försiktig när du arbetar med konsulter och be om vittnesmål och användarrecensioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com