Hur man köper en Microdrive

January 23

Microdrive är hårddiskar utformade som flyttbara minne lagringsenheter är kompatibla med Compact Flash Type II standardmedieläsare. Främst används med bärbara enheter, till exempel digitalkameror, Microdrive finns i storlekar upp till 8 GB. Microdrive skiljer sig från Compact Flash-kort i både läs- och skrivhastigheter och minneskapacitet. Medan vissa känner att CF-korten är mer hållbara, har robusthet i Microdrive förbättrats upon under senare år. Priset är också en faktor för att göra ett beslut om en Microdrive, eftersom priset / Gigabyte kan variera kraftigt mellan brands.This artikel kommer att förklara hur man köper en Microdrive.

Instruktioner

1 Hur man köper en Microdrive

Se till att enheten har en Compact Flash typ II standardmedieläsare. Nyare persondatorer, både stationära och bärbara datorer, är utrustade med en kortläsare.

2 Bestäm kompatibilitet på enheten med en Microdrive. Hitachi webbplats (länkad nedan), har en kompatibilitet matris för att hjälpa dig matcha din enhet med en Microdrive.

3 Fastställa en lämplig skrivhastighet för dina behov. Om du planerar att använda din Microdrive för att lagra bilder på en digital kamera, den hastighet med vilken du tar bilder påverkan ditt beslut. Till exempel, action bilder kräver en snabbare skrivhastighet. Inte alla Microdrive-kompatibla enheter fungerar med alla Microdrive. Kolla in Rob Galbraith hemsida (länkad nedan) för Microdrive provhastighets resultat.

4 Bestäm mängden minne som krävs för dina behov. Om dina behov är tillfällig lagring, eller om du har ofta möjligheter att överföra data till en permanant plats, kan du spara pengar på en Microdrive med en mindre kapacitet. Om dina behov är mer permanent, eller om du har mindre möjlighet att överföra data till en mer permanent plats, sedan en större kapacitet är mer passande.

5 Kontrollera online-återförsäljare och lokala elektronik eller kontor leverans butiker att hitta bästa pris / Gigabyte. Priserna varierar kraftigt mellan leverantörer.

Tips

  • Den "Microdrive" namn är ett varumärke som tillhör Hitachi Ltd.Other tillverkare gör liknande enheter som fungerar på same.Check ut priserna på andra varumärkena dessa enheter för att hitta den bästa lösningen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com