Hur ansluta flera USB-kablar till en dator

October 19

Hur ansluta flera USB-kablar till en dator


Universal Serial Bus är en plug-and-play-teknik som gör det möjligt att ansluta en mängd olika enheter till datorn utan att behöva starta om maskinen. USB-teknik är nu allmänt används i enheter som möss, tangentbord, skrivare, flash-enheter, webbkameror, styrspakar / spelenheter och en växande lista av andra datorer. De flesta stationära datorer som säljs under de senaste åren har åtminstone en USB-port på framsidan av datorn tornet för bekväm tillgång och flera mer USB-portar på baksidan.

Instruktioner

1 Ansluta flera USB-kablar till din dator genom att koppla dem till öppna USB-portar på baksidan av tornet. Beroende på ålder av datorn och tillverkaren, kan du från en till fyra USB-portar på baksidan av datorn tornet.

2 Installera en USB-hubb om du har fler enheter att ansluta än tillgängliga portar på datorn. En USB-hubb använder en port på datorn, men ger dig extra portar på själva navet på ungefär samma sätt som en flerutloppsgrenuttag ger ytterligare uttag.

3 Installera en USB-expansionskort. Kortet ansluts till en PCI-kortplats på datorns moderkort och ger en hårdvara uppgradering, öka antalet USB-portar tillgängliga. Du måste öppna datorn fallet och skjut USB-kortet i en ledig kortplats på moderkortet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com