Vad är XP Professional Black Edition?

July 13

Vad är XP Professional Black Edition?


Gör en sökning på en sökmotor för Windows XP Professional Black Edition och du sannolikt kommer att ha svårt att hitta någon allmän beskrivning av namnet. Detta beror på det faktum att det här Windows version är inte tillgänglig på en allmän konsumentledet. Istället ger Black Edition inte stöds, fristående paket operativsystem med ett nummer eller unika fördelar för dator avancerade användare.

Orsaken till Black

Namnet ger programmet en känsla av off-the-record, sekretessbelagda status, men Windows XP Black Edition är långt ifrån en hemlig regeringsprogrammet. I själva verket utgör titeln en version av Windows operativsystem programvara som är "obevakad." Detta innebär i princip programfunktioner utan något stöd från Microsoft. Tekniskt sett är Black Edition en piratkopierad version som är olagligt att distribuera eller använda. Men det har inte hindrat många inbördes handel butiker på Internet från att flytta programversion.

fördelar

Den mest uppenbara fördelen med Black är kostnaden; vara en piratkopierad programvara, är det tillgängligt för gratis till personer som vet var det är. Detta är naturligtvis mycket bättre för en plånbok än utgifterna $ 100 till $ 150 på en ny kommersiell XP paket från butiken.

The Black Edition har några unika egenskaper som ger det en fördel med andra versioner av Windows XP. För det första Black Edition körs med mycket mindre minne, vilket gör att en dator att köra snabbare och enklare jämfört med traditionell XP kod.

Dessutom XP Black innehåller inga krav på en aktiveringsnyckel. Det kan sättas upp och drivs utan noga tillstånd eller tillståndsfrågor.

Programfunktioner

XP Black levereras med ett antal standard program som alla användare kommer att ha nytta eller förväntar sig. Media Player, Adobe Acrobat, Java, Firefox webbläsare, Internet Explorer, Zone Alarm, Nero Lite och mycket mer. Det kommer inte med någon kontorsprogram, men de flesta Windows-paket inte och användare tenderar att vilja skräddarsy sina datorer till specifika metoder ändå.

Teknisk information

Storleken på XP svarta ringar på cirka 630 megabyte, vilket är en piddle jämfört med en vanlig kommersiell version av Windows XP. Detta långt reducerad version körs med mindre kod, och som ett resultat tenderar att vara mycket mer tillförlitliga som följd. Mindre kod att behöva översätta gör programmet snabbare och lättare att bearbeta. Resultatet är en mycket enklare, smidigare operativsystem i jämförelse.

Nackdelen med Black

Problemet med programvara piratkopierade och distribueras olagligt tenderar att vara att ingen vet hur säker den är. Som ett resultat, kan koden bakom mjukvaran vara överallt. Kör denna typ av programvara som operativsystem öppnar ganska mycket en PC till alla hackare eller trojanska program som vet hur man öppnar piratpaketsårbarheter. Som det gamla ordspråket säger, inget bra verkligen kommer gratis. Det finns alltid en kostnad, och med piratkopierad programvara tenderar att vara säkerheten i systemet kan köras på.

Även om du inte har säkerhetsproblem, helst pirat XP är ansluten till Internet, kommer du att hitta dig själv som tjatade som galen för att göra paketet lagligt. Detta beror på att varje kopia av Windows kommunicerar nu med Microsoft och om det inte är äkta det blinkar en buggy varning för att göra det lagligt. Det är irriterande, det kan avfärdas, men gnagande kommer alltid tillbaka. Sådan är priset på piratkopiering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com