Steg-för-steg tutorial att utveckla en HTML Flash webbplats med hjälp Dreamweaver MX

November 16

Dreamweaver är en webbutveckling program som utvecklats av Macromedia och senare köptes av Adobe och därefter till Creative Suite. Dreamweaver MX var den senaste versionen som ska produceras av Macromedia före köpet. Dreamweaver erbjuder en mängd olika webbutvecklingsverktyg, inklusive en vad-du-ser-är-vad-du-får (WYSIWYG) webbredaktör och verktyg för att utveckla i flera webb språk som HTML, PHP och ASP. Flash, även skapad av Macromedia och köps av Adobe, är ett program för att utveckla animerade filer för användning på webbplatser och andra medier. Dreamweaver MX är inte att skapa Flash-filer, men det kan användas med HTML för att bädda in Flash-objekt på en webbplats.

Instruktioner

1 Öppna din Flash-film program, till exempel Adobe Flash.

2 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Exportera film." Detta kommer att skapa en SWF-fil för användning på en webbplats.

3 Flytta SWF-filen till den katalog eller webbserver där din webbplats filer finns.

4 Öppna Dreamweaver MX. Skapa en ny HTML-fil.

5 Klicka på knappen "Code Editor". Detta kommer att växla till HTML-koden uppfattning. Filen ska innehålla de vanliga HTML, titel och body-taggarna.

6 Efter <body> taggen, tryck på "Enter" för att starta en ny linje och skriver <object width = "350" height = "200">. Ändra bredd och höjd attribut för att matcha storleken på SWF-filen.

7 Tryck på "Enter" och skriv <param name = "movie" value = "filename.swf">. Ändra filnamnet till namnet på den exporterade SWF-filen. Den param taggen tillåter Internet Explorer att erkänna Flash-filen.

8 Tryck på "Enter" och skriv <embed src = "somefilename.swf" width = "550" height = "400">. Embed-taggen kan Netscape att erkänna Flash-filen.

9 Skriv </ embed> och </ object> för att stänga båda taggar.

10 Spara HTML-filen i samma katalog som SWF-filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com