Hur ladda upp en & amp; 1 filer för Linux

November 12

1 & 1 är en populär och billig, webbhotell leverantör som har blivit populär bland dem som vill vara värd för webbplatser på en budget. De billigaste kontoalternativ genom 1 & 1 bara ge SFTP tillgång, att tvinga användarna att ladda upp filer på det här sättet. Eftersom de flesta Linux-distributioner kommer utan en grafisk SFTP-klient installerad kan du kommandoraden SFTP-klient lite ovänliga om du är en ny Linux-användare. Det finns massor av gratis, grafiska SFTP klienter för Linux som kan hittas i distributioner pakethanteraren.

Instruktioner

1 Logga in på ditt 1 & 1 kontoadministration sidan. Klicka på fliken "Paket" och klicka på kontot paket du funderar på att ladda upp filer till. Klicka på "FTP konto" efter administrering sida för att specifikt paket har lästs in.

2 Kopiera din unika användarnamn från den medföljande listan. Det bör börja med ett gement u och följas av en rad siffror. Ditt lösenord kommer att döljas från listan, men bör vara samma som du ställa in när du skapar ditt konto.

3 Öppna SFTP-klient och väljer att skapa en ny anslutning. Ange ditt användarnamn och lösenord i sina givna områden. Skriv in webbplatsens domännamn och klicka på "Connect".

4 Dra och släpp filer från en katalog till webbplatsens rotkatalog om du använder en två-rutan SFTP-klient eller högerklicka filer och klicka på "Ladda upp" om du inte är. De flesta grafiska klienter ger ett intuitivt sätt att flytta filer, de flesta som använder dialogrutan två-rutan.

Tips

  • Om du vill lära dig den verkliga tillbaka i slutet av SFTP, prova att använda kommandot sftp från Linux terminal (se Resurser).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com