Hur man optimerar en kabel Internet-anslutning

October 20

En kabel Internet-anslutning anses vara en av de övervägande bredbands förbindelser tillgängliga. Den är integrerad i en kabel-TV-linje precis som en digital abonnentledning (DSL) använder ett existerande telefonnätverk. Kabel Internet tillåter användare att få tillgång till en snabb bredbandsanslutning. Även bredbandsanslutning beror fortfarande på den hastighet du prenumererar på och vilken typ av tjänster som levereras av din Internetleverantör, kan du optimera anslutningen för att göra det mesta av det.

Instruktioner

1 Starta om modemet då och då för att uppdatera anslutningen och åtgärda mindre fel i nätet. Starta om datorn för snabbare surfning. Observera att ju längre datorn är kvar påslagen, desto långsammare den presterar.

2 Schema uppdateringar eller nedladdningar vid en tidpunkt när du inte arbetar eller gör något med datorn. De kan bromsa anslutningen avsevärt om du lämnar dem som körs i bakgrunden.

3 Om du har en trådlös anslutning upprättas, se till att den är säkrad så att inga obehöriga kan ansluta och dela nätverk med dig. Använd WPA eller WPA2-kryptering eftersom de ger din anslutning med mer säkerhet än WEP.

4 Kontrollera att datorn är igång vid sin optimala prestanda. Hastigheten på din Internet-anslutning är i hög grad beroende på hastigheten på din dator. Ta bort oanvända filer och program när det är möjligt, tömma papperskorgen, radera webbläsarens historik och utföra Diskrensning.

5 Uppgradera till en snabbare Internet hastighet om du inte är nöjd med hastigheten på din cabIe Internet-anslutning. Kabelinternetleverantörer erbjuder ett utbud av hastighetsbegränsningar som du kan välja att passa in i din budget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com