Hur man använder AVG Virus Encyclopedia

May 23

AVG Virus Encyclopedia är ett gratis verktyg för att stödja användare av AVG Anti-Virus programvara, men det är bra för alla datoranvändare som söker ytterligare information om virus. AVG Virus Encyclopedia presenterar en regelbundet uppdaterad lista över kända virus med en kort beskrivning av varje. Läs vidare för att lära hur man använder AVG Virus Encyclopedia.

Instruktioner

1 Besök AVG Virus Encyclopedia på nätet när du behöver känna till definitionen av en viss datavirus.

2 Sök i uppslagsverk genom att ange en fullständig eller partiell namnet på datavirus i sökfältet. Du måste ange åtminstone tre tecken för att visa resultatet.

3 Klicka på söksymbolen eller trycker på "Enter" och invänta resultatet. Sökmotorn drar upp alla virus med det namnet eller innehåller teckensträngen du skrev i. Alla virusnamn presenteras som AVG visar dem.

4 Välj viruset som du vill veta mer om genom att klicka på den. Du kommer att hänvisas till uppslagsverket posten för det viruset.

5 Begränsa din sökning genom att skriva in en mer specifik sökning om din ger för många resultat.

6 Använd delen av AVG virus sidor "hot Info" genom att klicka på länken från Virus Encyclopedia sidan "Top Treats". Detta är ett bra ställe att bläddra om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste virusen, men behöver inte nödvändigtvis definitionen av ett särskilt virus.

Tips

  • Du kan ändra region och språk med hjälp av rullgardinsmenyn i "Select Region" fältet längst upp på sidan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com