Hur man skapar en personlig mapp i Outlook Express

July 11

Hur man skapar en personlig mapp i Outlook Express


Outlook Express är en e-postklient som normalt används av företag och deras anställda. Liksom de flesta andra e-postklienter, erbjuder Outlook Express organisation verktyg som hjälper användaren att hålla sin e-post i linje. Outlook Express använder mappar för att lagra lokala kopior av viktiga e-postmeddelanden. Dessa lokala kopior inte backas upp på nätet, men det innebär också att de kan nås direkt. Skapa en personlig mapp i Outlook Express tar bara några steg och är ett bra sätt att hantera e-post som du behöver för att arkivera.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express. Klicka på "Personliga mappar" i panelen källor.

2 Klicka på "File" sväva över "New" och klicka sedan på "Mapp." Ett nytt fönster öppnas.

3 Mappnamnet i den första rutan. Lämna den andra lådan som den är. I den tredje rutan, bestämmer var den nya mappen kommer att skapas. I en typisk uppsättning upp, kommer du att lämna det på "Personliga mappar". Detta sagt, om du klickar på plustecknet bredvid den "Personliga mappar" alternativet kan du välja en mapp i personliga mappar till boet nya mappen i.

4 Klicka på "OK." För att skapa mappen. Lägg märke till att den mapp du skapade är nu i panelen källor. För att lägga till e-post till den, bara dra och släppa e-post från inkorgen till mappen.

Tips

  • E-post sparas i personliga mappar sparas inte på en server, vilket innebär att om du förlorar informationen från hårddisken, blir det ingen online back up.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com