Hur man hittar en vän på Hi5

May 1

Hur man hittar en vän på Hi5. Vänner över hela världen ansluter via online sociala nätverkssajter. På webbplatsen Hi5, du lägger din profil och anslut sedan genom andra medlemmars profiler. Om du vill se vem som är på Hi5, kan du söka efter dem med hjälp av verktygen på webbplatsen.

Instruktioner

1 Besök Hi5 webbplats. Du ser en skylt upp länk på hemsidan. Du behöver inte registrera dig för ett konto för att söka andra medlemmars profiler. Men om du vill kommentera eller meddelande en person, behöver du en Hi5 profil.

2 Söka efter lokala vänner genom sökfunktionen på huvudsidan. Denna funktion gör att du sätter i din stad för att få en lista över vänner i området. Listan öppnas i ett nytt fönster.

3 Utföra avancerade sökningar efter vänner. Om du vill begränsa din sökning genom att klicka på fliken "Sök" högst upp på hemsidan. Fyll i rutorna med din sökning krav. Du kan söka efter vänner efter ålder, kön, plats, status och etnicitet.

4 Klicka på profilerna för dina vänner. När du hittar dina vänner, begära att lägga till dem i Hi5 vänlista eller skicka ett meddelande till dem. Du måste logga in på ditt Hi5 konto för att utföra dessa funktioner.

Tips

  • Om du letar efter medlemmar i en viss Hi5 grupp, använd menyn "grupper" för att utföra sökningen. Sätt i namnet på gruppen i den medföljande sökfältet.
  • Några av dina vänners profil kan sättas till privat. De måste lägga till dig som en vän innan du kan se den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com